GRATIS KURSER
GRATIS KURSER

Rikke Riis

Rikke Riis - Prof. Bach. i Fysioterapi og Hestefysioterapi, Equifysio.dk

Placeholder Image

Visionen for mig er at optimere equipagens interaktion - så vejen til succes bliver kortere. Jeg tilbyder equipagen at få rettet op på skævheder og reduceret smerter før, under og efter træning, hvilket på sigt er præstationsfremmende for funktionaliteten imellem hest & rytter. 

Et besøg af mig eller hos mig vil som regel altid inkludere en specifik træningsplan til dig eller din hest, så du har noget konkret at arbejde med for at opnå bedre styrke og stabilitet og ikke mindst for at nå dine mål. 

Kontinuerlig træning i det rette tempo, hvor vævet kan følge med, vil forebygge skader og atletens holdbarhed vil dermed forlænges.

Jeg er uddannet dyrlæge eksamineret hestefysioterapeut/osteopat i 2011 hos Danske Hestefysioterapeuter. Derudover er jeg uddannet Prof. Bach. i fysioterapi i Århus 2009. Jeg har tidligere fungeret som privat praktiserende fysioterapeut hos henholdsvis Fysiocenter Århus N og Galten fysioterapi & Træning. Jeg har også en uddannelse som Stott-pilates-instruktør og er samtidig tilknyttet Horsedoc Hestehospital som hestefysioterapeut. 

Jeg har beskæftiget mig med heste og ridning siden barnsben og har altid haft stor interesse i menneskets og dyrets psykologi og ikke mindst fysiologi. På henholdsvis Favrskov Rideklub og på Årslevgården i Århus har jeg i en årrække fungeret som rideinstruktør for børn & unge. Derudover har jeg arbejdet for et par forskellige beridere og trænet og vedligeholdt adskillige ung- salgs- og konkurrenceheste.

Mit arbejdsområde er at analysere på bevægeapparatets biomekanik og fremme et sundt bevægemønster, forebygge og behandle skader med fysioterapi – samt afhjælpe muskuloskeletale problemer med korrekt træningsterapi. Jeg varetager endvidere genoptræning efter traume eller skade af både hest og rytter.

Jeg tilbyder også et online univers Glad Hest & Rytter, som du har mulighed for at blive en del af.

Glæder mig til at høre fra dig! 

Rikke Riis

Kurser & Foredrag

Har du brug for en energisk og passioneret foredragsholder eller kursusunderviser så kontakt mig endelig for dato og pris. Jeg tilpasser indhold eller tema og varighed fuldstændig efter dine ønsker.

Placeholder Image

Ugentlige video-lektioner på mail [0,-]

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image